Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vitesse G-trofee was weer een succes!

Bij BVM Groep Nederland geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Vorige week mochten wij weer deelnemen aan een bijzonder evenement als business partner van Vitesse: de jaarlijkse G-trofee, georganiseerd door Vitesse Betrokken. Onze collega’s hebben zich ingezet als scheidsrechters, teamleiders en leden van het wedstrijdsecretariaat, en we zijn trots om te zeggen dat het opnieuw een groot succes was. 

 De G-trofee is een sportevenement dat jaarlijks plaatsvindt, speciaal ontworpen voor mensen met een verstandelijke beperking. Elk jaar komen de spelers van verschillende instellingen, tehuizen en voetbalteams naar de trainingsaccommodatie van Vitesse op Papendal om te strijden voor de G-trofee. Ook kwamen de spelers van Vitesse om samen met de spelers van de G-trofee te voetballen. 

De maatschappelijke stichting van de club, Vitesse Betrokken, zet zich dagelijks in op het gebied van een gezonde leefstijl, sociale ontwikkeling en participatie. De stichting maakt hierbij gebruik van de kracht van voetbal: om emoties te delen, samen te komen en beweging te stimuleren. 

Bij BVM Groep Nederland dragen we ons steentje bij aan het jaarlijkse G-trofee toernooi van Vitesse Betrokken. Op die dag staan wij paraat om de organisatie te ondersteunen, wat perfect past binnen onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het samenkomen van relaties, topsport en onze maatschappelijke bijdrage versterkt onze sterke band met Vitesse.

We zijn vastbesloten om de komende jaren deze waardevolle traditie voort te zetten!

Deel deze post op:

Dit is misschien ook interessant voor je?