Zoek
Sluit dit zoekvak.Help jij ons mee Nederland écht brandveilig maken?

Welkom bij BVM Groep Nederland, een toonaangevende organisatie in de brandveiligheidssector met een trotse geschiedenis van 20 jaar. Als moederbedrijf van zowel Brafon als Obex, zijn wij een baken van expertise en innovatie in brandveiligheid. Wij geloven in een geïntegreerde aanpak, waarbij elke schakel in de keten van brandveiligheid wordt versterkt om Nederland veiliger te maken.

Beeldmerk-BVM-Groep-Nederland.png
Beschikbare vacatures:

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ben jij een creatieve en proactieve marketing- of communicatiestudent met frisse ideeën? Bij BVM Groep Nederland krijg je de kans om écht impact te maken. Help ons bij het creëren van inspirerende content, het opzetten van effectieve e-mailmarketingacties en het organiseren van evenementen. Klinkt dit als jouw volgende uitdaging?

Projectleider Brafon

Ben je klaar voor een uitdagende functie waarin je een cruciale rol speelt in het verbeteren van de brandveiligheid in Nederland? Als projectleider bij Brafon leid je belangrijke brandveiligheidsprojecten. Jouw expertise draagt bij aan het succesvol afronden van uiteenlopende projecten bij verschillende organisaties. Je werkt nauw samen met onze consultants. Brafon biedt een dynamische werkomgeving met de flexibiliteit om ook deels thuis te werken, en met projecten verspreid over heel Nederland.

Aankomend consultant Brandveiligheid

Als aankomend Consultant integrale brandveiligheid maak je onderdeel uit van de Brafon Academy. Naar gelang je vooropleiding en ervaring binnen het vakgebied brandveiligheid word je (verder) opgeleid tot volwaardig Consultant integrale brandveiligheid. 

Dus heb jij je studie (bijna) afgerond of heb je al affiniteit met brandveiligheid, maar wil je je verder opleiden tot volwaardig consultant? Dan is de Brafon Academy het juiste adres voor jou! Wij bieden jou dé kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van integrale brandveiligheid. 

Consultant Integrale Brandveiligheid

De afgelopen jaren heeft Brafon Brandveiligheidsmanagement een sterke groei doorgemaakt. Om deze groei te continueren zijn wij op zoek naar een ervaren ondernemende consultant integrale brandveiligheid met een gedegen achtergrond binnen de brandveiligheid.

De vacature betreft een zeer gevarieerde functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en integrale kennis over brandveiligheid. Omdat ieder gebouw uniek is in gebruik, organisatie, risico en indeling lever je als consultant maatwerk. Je analyseert de risico’s en denkt in mogelijkheden. Je biedt onze klanten een kosteneffectieve oplossing en bent verantwoordelijk voor het opstellen van inhoudelijke rapporten en adviezen.

Docent Integrale Brandveiligheid

De vacature betreft een zeer gevarieerde functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en kennis over brandveiligheid. Jij bent degene die jouw kennis kan overdragen op anderen. Dankzij het brede aanbod opleidingen dat Obex in het portfolio heeft, wordt regelmatig een beroep op jouw kennis gedaan. 

Waarom werken bij BVM Groep Nederland?

Wij zijn uniek in ons vermogen en combineren de expertise van Brafon in brandveiligheidsadvies en -implementatie te combineren met de kennisoverdracht van Obex. Deze synergie zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit in zowel ons advies als onze opleidingen. Dus ben jij op zoek naar een baan waar je jezelf kan blijven ontwikkelen? Kijk dan vooral naar onze openstaande vacatures! 

 
Onze merken:
Heb je nog vragen?

ADRES

OPENINGSTIJDEN