Search
Close this search box.Ons verhaal

Welkom bij BVM Groep Nederland, een toonaangevende organisatie in de brandveiligheidssector met een trotse geschiedenis van 20 jaar. Als moederbedrijf van zowel Brafon als Obex, zijn wij een baken van expertise en innovatie in brandveiligheid. Wij geloven in een geïntegreerde aanpak, waarbij elke schakel in de keten van brandveiligheid wordt versterkt om Nederland veiliger te maken.

Een reis door de tijd:
BVM GRoep Nederland

Als moederbedrijf van zowel Brafon als Obex, zijn wij een baken van expertise en innovatie in brandveiligheid. Wij geloven in een geïntegreerde aanpak, waarbij elke schakel in de keten van brandveiligheid wordt versterkt om Nederland veiliger te maken.

Brafon: deskundigheid in praktische brandveiligheid
Brafon staat al twee decennia aan de voorhoede van brandveiligheid. Onze benadering gaat verder dan het naleven van regelgeving; wij richten ons op het bieden van échte praktische veiligheidsoplossingen. Ons team van deskundigen specialiseert zich in het navigeren door complexe veiligheidseisen en het vertalen daarvan naar praktische en duurzame oplossingen. Van kleinschalige installaties tot grootschalige brandveiligheidsplanning, Brafon biedt maatwerk en kwaliteit in elke situatie.

Obex: toonaangevend in opleidingen op het gebied van brandveiligheid en BHV
Obex, met 20 jaar ervaring, is een expert in het overdragen van kennis op het gebied van brandveiligheid en BHV. Wij bieden hoogstaande opleidingen en trainingen aan voor professionals in de brandveiligheidsbranche en vastgoedbeheerders. Onze praktijkgerichte aanpak, gekoppeld aan de ervaring van onze docenten, zorgt voor dynamische en realistische leerervaringen. Deze combinatie van theorie en praktijk stelt cursisten in staat om hun kennis direct toe te passen in hun werkomgeving.

Onze visie

De synergie van kennis en praktijk
BVM Groep Nederland is uniek in haar vermogen om de expertise van Brafon in brandveiligheidsadvies en -implementatie te combineren met de kennisoverdracht van Obex. Deze synergie zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit in zowel ons advies als onze opleidingen.

Een visie op een veiliger Nederland
Ons doel is om verder te gaan dan het veiliger maken van individuele organisaties. Wij streven ernaar om als dé autoriteit in brandveiligheid heel Nederland te dienen. In samenwerking met onze klanten en partners werken we aan deze visie, elke dag weer.

Heb je nog vragen?

ADRES

OPENINGSTIJDEN