Search
Close this search box.

Brafon haalt ISO 9001 certificering!

Brafon advies & implementatie, onderdeel van BVM Groep Nederland, kondigt met trots aan dat het de ISO 9001 certificering heeft behaald. Deze certificering bekrachtigt de merkwaarde en toewijding aan het leveren van de hoogste kwaliteitsstandaarden in dienstverlening en onderstreept de inzet voor continue verbetering en klanttevredenheid.

De ISO 9001 certificering is een internationaal erkende norm die eisen stelt aan kwaliteitsmanagementsystemen. Het dient als bewijs dat Brafon als onderdeel van BVM Groep Nederland consequent producten en diensten levert die voldoen aan klant- en regelgevingseisen en zich inzet voor continue verbetering van processen en efficiëntie.

Pieter van Hoorn, directeur-eigenaar van BVM Groep, licht toe: “Het behalen van de ISO 9001 certificering is een bewijs van onze onophoudelijke inzet voor kwaliteit op elk niveau van onze organisatie. Het versterkt onze missie om bij te dragen aan een veiliger Nederland door middel van onze diensten”.

Het traject naar de certificering was intensief en vereiste een volledige toewijding van het hele team. Bart Lohuis, kwaliteitsmanager, voegt hieraan toe: “De weg naar deze certificering was een intensief traject, door DEKRA is beoordeeld dat ons managementsysteem voldoet aan de vereisten vanuit de norm. Persoonlijk ben ik blij met het resultaat en trots op de hele organisatie”.


Deze belangrijke prestatie benadrukt de rol van Brafon als een leidende adviseur en implementator in de brandveiligheidssector en versterkt hun positie binnen de BVM Groep Nederland.

 

Over BVM Groep Nederland

BVM Groep Nederland is een toonaangevende organisatie in de brandveiligheidssector met een trotse geschiedenis van 20 jaar. Als moederbedrijf van zowel Brafon als Obex, is BVM Groep Nederland een baken van expertise en innovatie in brandveiligheid. BVM Groep Nederland gelooft in een geïntegreerde aanpak, waarbij elke schakel in de keten van brandveiligheid wordt versterkt om Nederland écht veiliger te maken.

Brafon advies & implementatie, al twee decennia leidend in brandveiligheid, combineert diepgaande kennis met praktische oplossingen. Hun expertise richt zich op duurzame en maatwerk brandveiligheidsplanning.

Obex opleidingen & trainingen, met eveneens 20 jaar ervaring, specialiseert zich in brandveiligheidstrainingen voor professionals, waarbij theorie en praktijk samenkomen voor direct toepasbare kennis.

BVM Groep Nederland is uniek in haar vermogen om de expertise van Brafon in brandveiligheidsadvies en -implementatie te combineren met de kennisoverdracht van Obex. Deze synergie zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit in zowel hun advies als opleidingen.

Deel deze post op:

Dit is misschien ook interessant voor je?