Zoek
Sluit dit zoekvak.

Online Logboek

Tesmo heeft in eigen beheer een digitaal logboek ontwikkeld, waardoor u altijd real-time inzicht heeft in de status van het beheer van de brandmeldinstallatie. Volgens artikel 6.20 lid 7 en 8  en artikel 6.23 lid 3 en 5 van het Bouwbesluit 2012 is de plicht tot beheer en onderhoud van de brandmeldinstallatie en ontruimingsalarminstallatie vastgelegd. U kunt dit onderhoud vast laten leggen in een online logboek.

Bij eventuele afwijkende situaties aan uw brandmeldinstallatie wordt u pro-actief per email geïnformeerd. Elke brandmeldinstallatie waar Tesmo maandelijks de beheerderstaken uitvoert, heeft een online logboek. U kunt dit logboek via een eigen URL altijd bereiken. 

Bekijk ons eerder gegeven webinar

Tesmo voert maandelijks op tientallen locaties door heel Nederland de beheerderstaken aan een brandmeldinstallatie uit. In een speciaal webinar legt Tesmo graag uit hoe wij werken, met ons logboek. U krijgt een inkijkje in het speciale digitale logboek van Tesmo. https://www.youtube.com/embed/ySScK-3ln-I

Wilt u deze taken laten uitvoeren?

Kijk hier voor meer informatie over het laten uitvoeren van de beheerderstaken. Tesmo kan u helpen om deze taken maandelijks aan uw brandmeldinstallatie te laten uitvoeren.

Disclaimer:
Dit artikel is geschreven ten tijden van het Bouwbesluit 2012. Dit artikel moet nog aangepast worden aan het nieuwe Besluit Bouwwerken Leefomgeving 

Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN

Zoek
Sluit dit zoekvak.